Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com

Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com
Från och med januari 2012 kommer fångstrapporterna och nyheter ligga på min nya internetsida abelfishing.com

fredag 4 november 2011

Fantastiskt laxfiske idag igen utanför Simrishamn






Andra dagen för Björn från Haglöf och Torbjörn som till vardags driver Femmans Sport mitt i Göteborg. Fisket började lite trögare i det fina vädret på morgonen. Men vid 09.30 slår första fisken på stenhårt på överspöt på djupriggen. Tobbe kan drilla en stark lax som både kör och hoppar, jag kan till slut håva en 9,5 kg lax med klippt fettfena. Sedan dröjer det ett tag tills nästa hugg , helt plötsligt drar det till på djupriggen och Björn får drilla fin lax. Huggen droppar in och vi tappar också några.

Hårt hugg på Apex bakom en Dipsy Diver

Vi hittar ett område med mycket sill som står höggt i vattnet och mycket riktigt helt plötsligt får vi ett hårt hugg på ett av Dipsyspöna. Tobbe kan drilla in sin andra 9,5 kg lax, stor glädje i båten.

Huggperiod med riktigt grov fisk
Ganska sent så går vi in i en riktig huggperiod som börjar med att en fisk drar loss Flashern längst ner utan att fastna, momentet efter hugger det en riktigt grov fisk på ett av ytspöna , Tobbe drillar nu en riktigt tung fisk. Samtidigt hugger en liten 3-4 kg på djupriggen som Björn snabbt drillar in. Tobbes stor fisk hoppar på lång lina och går sedan ner på djupet. Till slut kan jag håva höstens största fisk i min båt, en praktfull hanlax på 13,5 kg. Sedan får vi ett par till av bara farten innan vi bryter.

Ny superdag för grabbarna från Göteborg
Vi konstaterar att vi har haft en ny superdag med 7 laxar landade de tre största är 9,5-9,5 och 13,5 kg + en drös något mindre. Björn och Torbjörn har på två dagars fiske landat 14 laxar med varsit PB på 11,kg och 13,5 kg.

Har du lust att uppleva laxfiske av världsklass och ha chansen att fånga ditt livs lax. Passa på att boka ditt fiske nu , laxen väntar utanför Simrishamn just nu.

Inga kommentarer: