Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com

Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com
Från och med januari 2012 kommer fångstrapporterna och nyheter ligga på min nya internetsida abelfishing.com

fredag 28 oktober 2011

Väldigt fina laxar och tjocka havsöringar



Familjen Nilsson från Kristanstad och Lund åker flera gånger per år med mig just från Simrishamn och har nästan alltid mycket bra fiske. Dagen började med att Jonas fångade en klotrund havsöring som tog ett hamrat skeddrag med svenska flaggan färgerna i ytan. Sedan tog det kanske en timme så började en av rullarna på ena djupriggsspöt vråla. Christer greppade spöt och kunder efter en mycket bra fight med både hopp och flera rusningar lotsa in en 9,5 kg lax i håven. Stor glädje i båten kan jag lova.

Missade två fina för att sedan få den tredje
Sedan missade vi först en tung fisk på Dipsy diver spöt för att sedan missa en grov lax som var uppe och hoppade en gång innan den släppte. Men tredje hugget på rad så sitter den stenhårt på en Svartsilver Apex med enkelkrok riggad bakom en orange Dipsy diver. Jonas kunde tryggt fighta in dagens störst en smällfet lax på 10 kg. Till slut får vi ytterligare en fin havsöring som högg i ytan på en NK drag. Flera hugg högt uppe idag så nu får man nog börja fiske lite högre framöver. Härlig dag med fantastiska fiskar och härligt väder.

Boka ditt laxfiske nu när laxen är på plats
Passa på att boka nu när laxen är på plats. Nästa tisdag den 1 November så finns det plats för en eller två man i båten. Det ska bli bra väder och som sagt fisket är på topp.

Andra lediga dagar just nu är 7-8-9 -14-15-16-19-20-21-22-23-24 November, Sedan finns det gott om dagar i December som normalt sett brukar vara den bästa höstmånaden. Varför inte komma till Simrishamn och fånga din Jullax.

Inga kommentarer: