Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com

Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com
Från och med januari 2012 kommer fångstrapporterna och nyheter ligga på min nya internetsida abelfishing.com

torsdag 2 juni 2011

BRA FISKE FÖR VÅRA RYSKA KUNDER






Fem dagars guidning på Vaeröy blev ett trevligt avbrott i allt laxfiske. Mycket bra fiske efter fin torsk vilket var det våra Ryska kunder ville fiska. Första dagen hade jag Leonid och Igor i båten ett team som brukar vilja åka iland efter en kort tur, men det högg så pass bra att vi stannade ute nästan 5 timmar.

SUPER RACE PÅ STOR TORSK
På kvällen anlände Ambassadören och Kommendören med helikopter och de ville fiska direkt. Det blev en chockstart för det blev ett riktigt huggrace då vi hittade ett område där torsken jagade högt upp i vattnet. Fantastiskt fiske där medelvikten låg en bra bit över 10 kg och de största låg på 15-17 kg. När Kommendören började få ont i armarna blev det dags för att bryta för middag.

Så här höll det på i dagarna 5 och vi hade flyt med vädret som var växlande med sol och nästan vindstilla hela perioden. Kan man ha det bättre. Gänget kommer tillbaka för ett sjunde år med oss som värd i maj nästa år.

BRA SERVICE I SAMARBETE MED YRKESFISKARE FRÅN VAERÖY
Våra Ryska kunder trivdes mycket bra i Telegrafhuset som är ett boende som ligger rätt vid vattnet där man kan välja både helpension alternativ självhushåll. Gångavstånd till båtarna som ligger vid våran nya flytbrygga som ligger nedanför rensrum med både vakummaskin och stort frysrum. Vi har numera två lokala yrkesfiskare som gärna rensar gästernas fisk om så önskas. En mycket uppskattad service om man vill ta hem några fina ryggfiler av stor torsk.

HELPENSION MED MAT AV HÖG KLASS
Äntligen har vi fått någon som kan laga bra mat till våra kunder. Marianne som driver den lokala Puben tillsammans med sin man ser till att våra kunder får mat som verkligen smakar toppbra. Allt inom gångavstånd för alla som fiskar med oss.

Inga kommentarer: