Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com

Klicka på bilden så kommer ni till Abelfishing.com
Från och med januari 2012 kommer fångstrapporterna och nyheter ligga på min nya internetsida abelfishing.com

tisdag 12 juli 2011

kanonväder i dag och bra fiske




Väderprognosen höll vad den lovade, svaga vindar och strålande sol på eftermiddagen. vi gjorde ett försök på hälleflundra först men utan att känna något. Vinden mojnade av fortare än förväntat så vi körde ut mot torsk och sej ställena.

Storsej uppe i ytan
Vevade upp en av kundernas tacklade sej för att kolla om allt var ok. Då kommer 5-6 stora sejar simmande efter helt upp till båten. Jag hann skicka ner den tacklade betesfisken ca 2 meter innan det small på, samma för en av kunderna som skickade ner sin jigg ett par meter. Jag gav det böjda spöt till damen i gänget som fick sig en tuff batalj. Två rullar som står och ylar och två kunder som står och stönar när de bänder sina spön. Det blev en bra dag med många sejar och torskar då vi gick in i flera intensiva hugg perioder under dagen.

Campens fem båtar hade alla bra fiske idag
Alla campens 5 båtar som var ute i dag hade bra fiske, de två teamen från England drog Coalfish (sej) så de var helt slut när de kom in, Per Lundbergs stamgäster drog två fina hälleflundror varav en vägde 54 kg. Mycket fisk är det nu.

Inga kommentarer: